Ron's Coffee

Bloggin'

Wat doe je allemaal?

Dat vragen veel klanten en bekenden aan mij. Die zien me bij een training of komen me ergens tegen. En zijn dan best wel benieuwd of er in de koffie wel werk is. Gelukkig kan ik ze dan geruststellen. Ik werk fulltime in de koffie en geniet er ieder moment van.

Want naast dat ik advies geef over machines en koffie, werk ik ook samen met een bedrijf in Hoogeveen. Daar ben ik belast met de kwaliteitscontrole, geef ik trainingen en verzorg ik de grotere evenementen.
Maar ook binnen de specialty coffee wereld ben ik druk. Zo ben ik bestuurslid van de Nederlandse tak en de eventmanager. Alle wedstrijden die SCA Nederland houdt, die worden door mij (en een heel team vrijwilligers) verzorgd.

Daarnaast ben ik regelmatig op pad. In het buitenland, voor trainingen of als vrijwilliger of coach bij wereldkampioenschappen. Maar ook in Nederland, daar kan je me geregeld vinden op beurzen, events of bij koffiewedstrijden. Soms, dan kom je op een vreemde plek, zoals afgelopen jaar. Toen stond ik op een corsowagen, genaamd Barista, in Sint Jansklooster.

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak. Dan regel ik de koffie!