Ron's Coffee

Bloggin'

Glüh Cappuccino

De Glüh Cappuccino is bedacht en ontwikkeld door Ron's Coffee in samenwerking met Streekrestaurant De Vechtdalkok (www.vechtdalkok.nl)

De Glüh Cappuccino bestaat uit een espresso met opgeschuimde melk.
Voor het opschuimen wordt een concentraat toegevoegd aan de melk.
In dde siroop zit suiker, kaneel, vanille en diverse specerijen.

Door het verwarmen van de melk met de siroop, wordt een extra smaak aan de melk toegevoegd.`De Glüh Cappuccino is een echte winterkoffie met een specifieke smaak die past bij het jaargetijde.

De eerste Glüh Cappuccino werd voor het eerst gemaakt door Ron's Coffee op de horecabeurs 'beleef, drinks and more', op 7, 8 en 9 november 2016 in Hardenberg, op de stand van Catunamu koffie (www.catunambu.nl)

De siroop is ontwikkeld voor de horeca en te bestellen via de webshop.

Meer informatie? Bel me.