Er wordt veel koffie gedronken in de wereld en ook in Nederland.
Ik merk dat men niet veel over koffie weet, waar het groeit, hoe je het moet zetten, enzovoort.
Hieronder een aantal koffie-weetjes…
Ik heb het al eerder over koffiekampioenschappen gehad.
Sommigen vinden dat vreemd, maar ze zijn er echt. In november zijn er 3 in Brazilië.
De Glüh Cappuccino is bedacht en ontwikkeld door Ron's Coffee in samenwerking met Streekrestaurant De Vechtdalkok (www.vechtdalkok.nl)...
Lees meer
Ik mocht dit jaar als vakjury van de Misset Horeca Koffie Top 100 langs enkele deelnemers gaan om de koffie te beoordelen. Na een dag lang met collega vakjuryleden koffie te hebben geproefd en hierover te hebben gesproken, werden we los gelaten op 125 deelnemers.
Is het testen van koffie dan niet een kwestie van smaak?
Lees meerAdvies geven over koffie, hoe gaat dat? Aan de hand van een voorbeeld zal ik dit uitleggen.
Een ondernemer wil graag een stukje dag horeca in zijn nieuwe zaak en vraagt aan mij of ik eens met hem hierover wil komen praten...
Lees meerIk dacht dat een nieuwe site al hard werken was. Ideeën uitdenken en uitwerken. Kleuren bepalen. Logo ontwerpen, teksten schrijven (en weer herschrijven) en foto’s laten maken…
Lees meer